Idézeetek *_*

Nézz meg minden menüpontot! :D Jó szórakozást! ... Megtalálhatsz minket a facebook-on is :D :] http://www.facebook.com/pages/Id%C3%A9zeetek-_/343536775687804

            3 perces SÜTI a mikróban. Finom *.* egy próbát megér 


Hozzávalók:

4 ek. liszt (evőkanál)

4 ek. cukor 

2 ek. kakaó (de lehet kevesebb is, hogy ne legyen annyira kakaós )

1 tojás

Ha akarunk, akkor sütőport is tehetünk bele(én nem szoktam xD )

3 ek.  tej

3 ek. olaj 

És egy nagyobbacska bögre :D 


Elkészités:

Azokat az alapanyagokat, amelyek nem folynak xD, azt összekeverjük a bögrében lassan, vagyis egyszerre mindent ne hajitsunk bele :))( xD

Miután összekevertük jól, akkor a folyékony dolgokat is hozzáadtam:

A mikróba 3  percre betesszük és legnagyobb fokozaton megsül. 

Miután kész, hagyjuk egy kicsit meghűlni. Igy néz ki, amikor kivesszük a  mikróból : 


De nagyon finom, lesz, és ne féljetek, mert könnyen ki lehet venni a csészéből. Én próbáltam valami krémet is rátenni, de beszivta és nagyon cukros lett ( aludtejnek a fele és cukor) , ezt nem ajánlanám, nekem nem izlett úgy. Igy viszont nagyon finom és laktatós. Ha valami finomra és gyorsra gondoltatok, akkor itt egy példa.  *.*



                              Gyors Sütiii :D 

Hozzávalók: 

 25 dkg Rama 

24 dkg cukor

6  dkg kakaópor

5  ek. tej 

3 ek. rumaroma 

fél kg. darált, háztartási keksz 

dió

meggy


Elkészités: 

A Ramát, cukrot, kakaót, tejet, és rumaromát összeolvasztjuk. Még melegen belekeverjük a darált kekszet, a darabokra vágott diót, és a meggyet. Összekeverjük, őzgerincbe öntjük, és kihűtjük. 


Tippek : 

A meggy és a dió ízlés szerint kerül bele, de el is hagyható. 






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 6
Heti: 47
Havi: 39
Össz.: 147 412

Látogatottság növelés
Oldal: Gyors receptek :D
Idézeetek *_* - © 2008 - 2024 - vicc-ozon.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »